Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag

Västerbottens län

Information

Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Umeå. Det är nämligen den kommunen som Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1995-04-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6970054.

Umeå arbetar för att verksamheter som Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västerbottens län.

Handel med timmer, sågat och förädlade varor samt byggmaterial. Loppisverksamhet.

Firmatecknare för Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag och det är följande personer, Nordlund, Leif Axel Vilhelm som är född 1946 och har titeln Komplementär, Nilsson, Eva Kristina som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Förmedling av timmer och sågat i Umeå Kommanditbolag är 969613-9733.